FIROGAL - Firogal Galati

Despre noi

S.C. FIROGAL S.R.L. Galati, fondată în anul 1993, este o companie cu capital integral privat, certificată de BUSSINESS QUALITY CERT – ISO 9001/2008, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2007 şi autorizată Germanischer Lloyd.

Firogal – dotari

Dispunem de un sediu administrativ şi 3 hale de producţie cu o suprafaţã de aproximativ 800 mp, prevăzute fiecare cu poduri rulante de 5 tone, deservite de o platformă betonată (3000 mp) cu macara turn de 12 tone si mai detinem ferma tip Avicola Broiller 5 – B5 situata in Com. Vanatori, Jud. Galati constând în 18 hale cu o suprafaţă de 2000 mp fiecare, birouri şi un teren cu o suprafaţă de 72.187 mp. Aceste hale sunt destinate depozitarii stocurilor si inchirierii.

Firogal Galati – Lucrari alimentari apa, Lucrari de deszapezire, Confectii metalice, Inchiriere spatii depozitare, Inchiriere utilaje, Drumuri pietruite si forestiere, Executie foraje de adancime mica si medie, Executie/montaje hale industriale beton/otel

Firogal – domeniu activitate

Activitatea a fost demarată cu execuţia produselor din fibra de sticlă, dar începand cu anul 1994 firma şi-a extins activitatea în domeniul confecţiilor metalice şi ulterior şi în alte domenii cum ar fi alimentările cu apa, drumuri şi construcţii.

  • lucrări de vopsitorie la înălţime (hale industriale, instalaţii chimice etc.);
  • confecţii si montaje de hale industriale din beton si oţel;
  • diverse lucrări de construcţii (clădiri, parapete);
  • confecţii tâmplărie metalică;
  • drumuri pietruite şi forestiere;
  • lucrări alimentări apă şi construcţii;

Deosebita înzestrare tehnică de care dispunem ne permite să executăm cu înalt profesionalism lucrări de anvergură, având posibilitatea de a realiza repere de o complexitate mare.

De remarcat e faptul ca în anul 1997, S.C. Firogal S.R.L. a intrat în Topul firmelor ocupând locul 3 pe judeţ şi locul 13 pe ţară la categoria întreprinderi mici şi mijlocii, fapt care s-a repetat şi în anii 2000 şi 2001.

În speranţa unei viitoare colaborări vă stăm cu placere la dispoziţie pentru noi informaţii, asigurându-vă de întreaga noastra consideraţie.